Sylvia Duffy, Teacher

Sylvia Duffy, Teacher

Sylvia Duffy, Teacher

Em dic Sylvia Duffy i vinc de Luton, que és a prop de Londres.

Quan estava a l’escola, mai m’imaginava que algun dia viuria a un país diferent, però aquí estic! Vaig estudiar una llicenciatura en llengua i literatura anglesa a Birmingham i després vaig fer treballs d’oficina durant un parell d’anys abans de venir a Tarragona el 1990 per ensenyar. Només tenia previst estar uns mesos, però m’encantava la feina, l’estil de vida i la gent d’aquí a Tarragona, així que em vaig quedar. Ara estic casat amb dos fills i un gos.

Fa molts anys que ensenyo i m’agrada conèixer nous estudiants i ajudar-los a assolir els seus objectius en anglès. En el meu temps lliure, m’agrada llegir, passar el temps amb la família i menjar amb els amics. El camp aquí és tan bonic que mai em canso d’explorar i caminar per les muntanyes, i si puc parar a un restaurant per menjar cuina catalana, encara millor!