Julia McDermott, Directora d’Estudis

Julia McDermott, Directora d’Estudis

Em dic Julia McDermott i sóc de Crystal Palace a Londres, Anglaterra.
Vaig començar a ensenyar anglès el 1997 i he ensenyat a Polònia, Itàlia, Portugal i Anglaterra. Abans de ser professora, vaig treballar com a bibliotecària a la revista ‘The Economist’ i també vaig viatjar molt. Vaig passar un any viatjant i treballant a Àsia i Austràlia i tres mesos a l’Índia.

He viscut a Tarragona des del 2003 i m’agrada molt aquí. Crec que les millors coses de Tarragona són la platja, el clima i les festes.

No tinc molt temps lliure, però quan ho faig, m’agrada passar temps amb la meva família: tenim dos fills, dos gossos i dos gats, comprant i veient TV! (En anglès)

El meu marit, Tim, i jo varem obrir el Cambridge English Centre el 2010. Fer funcionar una acadèmia comporta molt de treball, però realment m’agrada i, sobretot, encara m’agrada més l’ensenyament.