Cambridge English Centre ofereix cursos per a nens des de 5 anys en endavant. Tots els nostres professors són parlants nadius d'anglès i estan qualificats i experimentats en l'ensenyament de l'anglès com a llengua estrangera. Els nostres grups són petits amb un màxim de dotze alumnes per classe.

(*) Si us plau, només ompliu la fulla de matrícula si ja heu contactat amb nosaltres per comprovar si hi ha places disponibles.

KIDS’ CLUB

Una hora setmanal per als nostres estudiants més joves (P5). Aquesta classe, com totes les altres, s’imparteix completament en anglès. Es posa l’èmfasi en l’adquisició de vocabulari i en l’expressió oral.

KIDS

A partir dels 6 anys, els nostres alumnes fan dues classes d'una hora per setmana. Tot i que encara es posa èmfasi en la comunicació oral, els estudiants comencen a estudiar la gramàtica anglesa, que els ajudarà a comprendre millor el funcionament de la llengua i convertir-se en usuaris més competents i amb experiència. Les proves de Cambridge English: Young Learners (Starters, Movers and Flyers) s'introdueixen en aquesta etapa, donant fins i tot als objectius tangibles dels nostres alumnes més joves en el seu aprenentatge d'idiomes i ajuden a mantenir-los motivats.

YLE

Les proves de Cambridge Young Learners s'han dissenyat especialment per a nens i utilitzen els temes amb què estan familiaritzats. Tots els exàmens cobreixen les quatre habilitats lingüístiques: llegir, escriure, parlar i escoltar. Els estudiants es mouen a través dels tres nivells: Starters, Movers (A1) i Flyers (A2). Són una manera excel·lent perquè els estudiants guanyin confiança, millorin el seu anglès, es mantinguin motivats i vegin el progrés que han realitzat. El Cambridge English Centre normalment ofereix als seus estudiants l'examen Starters a Kids 4, Movers a Kids 5 i Flyers a Kids 6, abans de passar al KET / PET.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin