Cambridge English Centre és un centre oficial per la preparació del examens de Cambridge English. Preparat per a l'examen amb els nostres experts i podràs:

  • Desenvolupar les teves habilitats d'aprenentatge d'idiomes i construir el teu vocabulari

  • Millorar la precisió gramatical i la fluïdesa

  • Familiaritzar-te amb les tècniques d'examen que necessites per maximitzar el teu potencial

  • Sentir-te més confiat el dia de l'examen.

Els exàmens de Cambridge English són coneguts i reconeguts per escoles, universitats, empresaris del sector públic i privat a tot el món de parla anglesa.

YLE

Les proves de Cambridge Young Learners s'han dissenyat especialment per a nens i utilitzen els temes amb què estan familiaritzats. Tots els exàmens cobreixen les quatre habilitats lingüístiques: llegir, escriure, parlar i escoltar. Els estudiants es mouen a través dels tres nivells: Starters, Movers (A1) i Flyers (A2). Són una manera excel·lent perquè els estudiants guanyin confiança, millorin el seu anglès, es mantinguin motivats i vegin el progrés que han realitzat. El Cambridge English Centre normalment ofereix als seus estudiants l'examen Starters a Kids 4, Movers a Kids 5 i Flyers a Kids 6, abans de passar al KET / PET.

KET

El KET és el primer nivell dels exàmens generals de l'anglès de Cambridge per a adolescents i adults. Aquesta titulació de nivell premedic és una prova de la seva capacitat per utilitzar l'anglès per comunicar-se en situacions simples. L'examen fa una prova de les quatre habilitats del llenguatge anglès: llegir, escriure, escoltar i parlar. L'obtenció del KET hauria de donar-vos la confiança per anar a estudiar per als exàmens d'alt nivell d'anglès com PET i FCE.

PET

La qualificació preliminar mostra que heu dominat els aspectes bàsics de l'anglès i que ara teniu habilitats pràctiques d'idiomes per a l'ús quotidià. Els estudiants que puguin demostrar haver adquirit les bases d’anglès pròpies del nivell KET o Pre-Intermediate, aniran al curs de preparació per a l’examen de Cambridge PET (Preliminary English Test), que és l’equivalent al B1 del Consell Europeu.

FCE

Cambridge First (First Certificate in English) és l’examen més important de Cambridge per a la majoria dels estudiants. També és un dels exàmens més exigents. Les nostres classes de preparació per al FCE no només reforcen la gramàtica i el vocabulari necessaris per aquest nivell intermedi-alt, sinó que a més ofereixen pràctiques, exàmens model i exercicis per desenvolupar les competències en redacció i altres exigències de l’examen. FCE és l’equivalent al nivell B2 del Consell Europeu.

CAE

Cada vegada més, els nostres estudiants s'uneixen als nostres cursos de preparació avançada de Cambridge quan han passat el FCE per continuar els seus estudis i demostrar el seu nivell d'anglès a un nivell superior (C1). Cambridge Advanced és la qualificació més freqüentment requerida per treballar o estudiar en un país de parla anglesa.

CPE

Una qualificació de Cambridge English: Proficiency (CPE) mostra el món que domines l'anglès a un nivell excepcional. Prova que podeu comunicar-vos amb la fluïdesa i la sofisticació d'un parlant anglès altament competent. Preparar i aprovar l'examen significa que teniu el nivell d'anglès necessari per estudiar o treballar en un entorn professional o acadèmic molt alt, per exemple, en un programa de postgrau o doctorat.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin