Cambridge English Centre ofereix cursos per a adults de tots els nivells. Tots els nostres professors són parlants nadius d'anglès i estan qualificats i experimentats per l'ensenyament de l'anglès com a llengua estrangera. Els nostres grups són petits amb un màxim de dotze alumnes per classe.

(*) Si us plau, només ompliu la fulla de matrícula si ja heu contactat amb nosaltres per comprovar si hi ha places disponibles.

ADULT

Oferim classes per adults en grup del nivell Elemental fins l'Avançat.  A més, tenim cursos de preparació per a adults per als exàmens de Cambridge PET (B1), FIRST (B2) i ADVANCED (C1).  Tots aquests grups són de 3 hores setmanals (2 dies x 1,5 hores).

PET

Els estudiants que puguin demostrar haver adquirit les bases d’anglès pròpies del nivell KET o Pre-Intermediate, aniran al curs de preparació per a l’examen de Cambridge PET (Preliminary English Test), que és l’equivalent al B1 del Consell Europeu.

FCE

Cambridge First (First Certificate in English) és l’examen més important de Cambridge per a la majoria dels estudiants. També és un dels exàmens més exigents. Les nostres classes de preparació per al FCE no només reforcen la gramàtica i el vocabulari necessaris per aquest nivell intermedi-alt, sinó que a més ofereixen pràctiques, exàmens model i exercicis per desenvolupar les competències en redacció i altres exigències de l’examen. FCE és l’equivalent al nivell B2 del Consell Europeu.

CAE

Cada vegada més, els nostres estudiants s'uneixen als nostres cursos de preparació avançada de Cambridge quan han passat el FCE per continuar els seus estudis i demostrar el seu nivell d'anglès a un nivell superior (C1). Cambridge Advanced és la qualificació més freqüentment requerida per treballar o estudiar en un país de parla anglesa.

CPE

Una qualificació de Cambridge English: Proficiency (CPE) mostra el món que domines l'anglès a un nivell excepcional. Prova que podeu comunicar-vos amb la fluïdesa i la sofisticació d'un parlant anglès altament competent. Preparar i aprovar l'examen significa que teniu el nivell d'anglès necessari per estudiar o treballar en un entorn professional o acadèmic molt alt, per exemple, en un programa de postgrau o doctorat.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin