Cursos d’Estiu

Cambridge English Centre organitza cursos d'estiu intensius durant les quatre setmanes de juliol per a adolescents i adults. Totes les classes són de dues hores al dia, ja sigui pels matins o per la tarda.

Els nostres cursos intensius de preparació per a exàmens (PET, FCE i CAE) són molt populars i reeixits. Se centren en la gramàtica i el vocabulari necessaris per a l'examen a través d'exercicis de les proves. El nostre equip de professors experimentats asseguren que els estudiants són competents i confiats en cada part de l'examen i els donen consells útils per al dia de l'examen. El curs és exigent i els estudiants rebran tasques per fer la majoria dels dies. Durant el curs, els estudiants fan una prova de pràctica per comprovar si tenen el nivell per inscriure a l'examen oficial de Cambridge que se celebra a Tarragona la setmana després d'acabar el curs. Per a aquells estudiants que requereixen una mica més de temps, també hi ha l'opció de fer l'examen a l'agost.

Les nostres classes de repàs per a adolescents s'enfoquen en millorar la gramàtica i el vocabulari amb un fort èmfasi en la comunicació oral. Les classes es divideixen per nivell.

Els nostres cursos d'estiu són molt populars i les places són limitats pel que suggerim registrar tan aviat com sigui possible. Tots els estudiants han de passar un breu test de nivell abans de registrar-se amb nosaltres.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin