Cambridge English Centre ofereix cursos per a adolescents fins a 18 anys. Tots els nostres professors són parlants nadius d'anglès i estan qualificats i experimentats per l'ensenyament de l'anglès com a llengua estrangera. Els nostres grups són petits amb un màxim de dotze alumnes per classe.

(*) Si us plau, només ompliu la fulla de matrícula si ja heu contactat amb nosaltres per comprovar si hi ha places disponibles.

TEENS

Una vegada que els alumnes comencen l'ESO, es traslladen a les nostres classes per adolescents i fan dues classes d'1,5 hores per setmana o s'uneixen les nostres classes intensives només pel divendres. Els adolescents tenen una àmplia varietat d'horaris per adaptar-se als seus estudis i totes les classes es centren en la preparació d'un dels exàmens de Cambridge English (KET, PET, FCE o CAE).

KET

El KET és el primer nivell dels exàmens generals de l'anglès de Cambridge per a adolescents i adults. Aquesta titulació de nivell premedic és una prova de la seva capacitat per utilitzar l'anglès per comunicar-se en situacions simples. L'examen fa una prova de les quatre habilitats del llenguatge anglès: llegir, escriure, escoltar i parlar. L'obtenció del KET hauria de donar-vos la confiança per anar a estudiar per als exàmens d'alt nivell d'anglès com PET i FCE.

PET

Els estudiants que puguin demostrar haver adquirit les bases d’anglès pròpies del nivell KET o Pre-Intermediate, aniran al curs de preparació per a l’examen de Cambridge PET (Preliminary English Test), que és l’equivalent al B1 del Consell Europeu.

FCE

Cambridge First (First Certificate in English) és l’examen més important de Cambridge per a la majoria dels estudiants. També és un dels exàmens més exigents. Les nostres classes de preparació per al FCE no només reforcen la gramàtica i el vocabulari necessaris per aquest nivell intermedi-alt, sinó que a més ofereixen pràctiques, exàmens model i exercicis per desenvolupar les competències en redacció i altres exigències de l’examen. FCE és l’equivalent al nivell B2 del Consell Europeu.

CAE

Cada vegada més, els nostres estudiants s'uneixen als nostres cursos de preparació avançada de Cambridge quan han passat el FCE per continuar els seus estudis i demostrar el seu nivell d'anglès a un nivell superior (C1). Cambridge Advanced és la qualificació més freqüentment requerida per treballar o estudiar en un país de parla anglesa.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin