Tim Bowring, Director

Em dic Tim Bowring i sóc d’un petit poble prop de Cambridge a Anglaterra. Vaig començar a donar classes d’anglès l’any 1998 i he treballat a Polònia (on vaig conèixer la Júlia), Itàlia, Portugal i Anglaterra. Ens vam traslladar a Tarragona l’any 2003 i l’any 2010 vam obrir el Cambridge English Center. M’agrada ensenyar a […]

Julia McDermott, Directora d’Estudis

Em dic Julia McDermott i sóc de Crystal Palace a Londres, Anglaterra.Vaig començar a ensenyar anglès el 1997 i he ensenyat a Polònia, Itàlia, Portugal i Anglaterra. Abans de ser professora, vaig treballar com a bibliotecària a la revista ‘The Economist’ i també vaig viatjar molt. Vaig passar un any viatjant i treballant a Àsia […]

Vince Ferrer, Teacher

Em dic Vincent, però la majoria de la gent em diu Vince. Vaig néixer prop de València, però vaig créixer a Brooklyn, Nova York. Quan vaig acabar el batxillerat, la meva família va tornar a Espanya i poc després vaig anar a la universitat a Anglaterra. He estat ensenyant anglès a joves aprenents, adolescents i […]

Renata Whitewood, Teacher

Hola, em dic Renata. Sóc de Leicester, al centre d’Anglaterra i també he viscut a Bristol i Londres. El meu primer treball com a professora d’anglès va ser al peu del Etna, a Catània, a Sicília. També vaig ensenyar a Anglaterra abans de viatjar a Àsia i després a Austràlia, on vaig ensenyar a Sydney. […]

Sylvia Duffy, Teacher

Em dic Sylvia Duffy i vinc de Luton, que és a prop de Londres. Quan estava a l’escola, mai m’imaginava que algun dia viuria a un país diferent, però aquí estic! Vaig estudiar una llicenciatura en llengua i literatura anglesa a Birmingham i després vaig fer treballs d’oficina durant un parell d’anys abans de venir […]

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin