Tim Bowring, Director

El meu nom és Tim Bowring i sóc d’un petit poble prop de Cambridge, Anglaterra. Vaig començar a ensenyar anglès el 1998 i he ensenyat a Polònia, Itàlia, Portugal i Anglaterra. Com a part de la meva carrera vaig passar un any com a estudiant Erasmus a Madrid i m’ha agradat Espanya des de llavors. […]

Julia McDermott, Directora d’Estudis

Em dic Julia McDermott i sóc de Crystal Palace a Londres, Anglaterra.Vaig començar a ensenyar anglès el 1997 i he ensenyat a Polònia, Itàlia, Portugal i Anglaterra. Abans de ser professora, vaig treballar com a bibliotecària a la revista ‘The Economist’ i també vaig viatjar molt. Vaig passar un any viatjant i treballant a Àsia […]

Felicity Bell, Senior Teacher

Em dic Felicity i sóc de Bournemouth, a la costa sud d’Anglaterra. A Anglaterra, vaig treballar en vendes i reclutament, el que em va portar a Catalunya el 2012. Immediatament em vaig enamorar del lloc, de la gent i, per descomptat, del clima i vaig decidir canviar la meva carrera per poder quedar-me. I jo […]

Lee Merrick, Teacher

El meu nom és Lee Merrick i sóc de Halifax, un poble de West Yorkshire al nord d’Anglaterra. Vaig arribar a viure en un petit poble a les afores de Tarragona anomenat del Morell fa catorze anys, on he estat ensenyant anglès a molts estudiants de totes les edats des de llavors. Fa dos anys […]

Renata Whitewood, Teacher

Hola, em dic Renata. Sóc de Leicester, al centre d’Anglaterra i també he viscut a Bristol i Londres. El meu primer treball com a professora d’anglès va ser al peu del Etna, a Catània, a Sicília. També vaig ensenyar a Anglaterra abans de viatjar a Àsia i després a Austràlia, on vaig ensenyar a Sydney. […]

Sylvia Duffy, Teacher

Em dic Sylvia Duffy i vinc de Luton, que és a prop de Londres. Quan estava a l’escola, mai m’imaginava que algun dia viuria a un país diferent, però aquí estic! Vaig estudiar una llicenciatura en llengua i literatura anglesa a Birmingham i després vaig fer treballs d’oficina durant un parell d’anys abans de venir […]

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin