La nostra filosofia: Get on with us

Cambridge English Centre el nostre eslògan és GET ON WITH US, però... què vol dir?

Get on és un de tants "phrasal verbs" que els estudiants es troben  quan estudien anglès i, com la majoria de "phrasal verbs", té molts significats possibles.  Un dels significats és "pujar" a l'autobús, el tren o l'avió... i a la nostra acadèmia us estem convidant a pujar al nostre típic autobús vermell i ens permeteu guiar-vos pel vostre viatge mentre apreneu anglès.

Un altre significat de get on és "progressar", un fet importantíssim per a tothom al Cambridge English Centre. Per a nosaltres és important no només que progresseu sinó que també pugueu comprovar-ho. I és per això que tots els nostres cursos es corresponen amb un nivell del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües. En finalitzar cada curs, us animem a presentar-vos als exàmens oficials de Cambridge (YLE/KET/PET/FCE/CAE) abans de passar al següent nivell, amb la qual cosa no només veureu el progrés fet durant el curs i el nivell assolit sinó que us animarà a fixar nous objectius i motivacions, sense oblidar que aquesta titulació us ajudarà en el estudis o en la vida laboral.

Finalment, to get on with somebody significa tenir una bona relació amb algú. Estem segurs que qualsevol persona aprén millor en un ambient  relaxat i amable, en un entorn amb confiança i encoratjador... i ens sentim orgullosos de tenir una excel·lent relació amb els nostres estudiants i amb els pares dels més petits.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin