Marc, Teacher

Marc, Teacher

Hola, em dic Marc i sóc del nord de Londres.

Vaig passar 25 anys treballant per al govern britànic en el centre de Londres abans de tenir l’oportunitat de ser professor d’anglès i compartir la meva passió per la meva herència, cultura i, sobretot, el meu idioma.

El 2010, vaig sol·licitar un lloc de professor a Schenzhen, al sud-de la Xina, on vaig treballar durant sis mesos ensenyant a nens de llar d’infants de 3 a 6 anys i alguns adults també. Em va encantar! Després vaig tornar a Anglaterra per obtenir els meus qualificacions d’ensenyament per poder continuar ensenyant el meu estimat idioma anglès al món! Després vaig passar sis anys a Saragossa, ensenyant a dues acadèmies i algunes classes particulars, abans de venir a Tarragona a l’abril de 2018. M’encanta ser aquí! M’encanta la gent, la cultura, el menjar i les restes romanes en gairebé tots els llocs que miro.

Quan no estic ensenyant m’agrada caminar, jugar billar i snooker i veure el meu estimat club de futbol de Liverpool.