Lee Merrick, Teacher

Lee Merrick, Teacher

El meu nom és Lee Merrick i sóc de Halifax, un poble de West Yorkshire al nord d’Anglaterra.

Vaig arribar a viure en un petit poble a les afores de Tarragona anomenat del Morell fa catorze anys, on he estat ensenyant anglès a molts estudiants de totes les edats des de llavors. Fa dos anys vaig fer de la ciutat de Tarragona meva llar permanent i estic desitjant ajudar-te a aprendre anglès. Fora de classe, un dels meus passatemps favorits és la bicicleta de muntanya. He realitzat nombroses rutes ciclistes per tot el conjunt dels Pirineus i zones portuàries del sud de Tarragona. Un altre passatemps és cuinar, tant cuina espanyola com anglesa. No obstant això, els meus amics i familiars em consideren un expert en cuina índia. Faig un gran curri vermell picant.