Sally, Teacher

Sally, Teacher

Hola, em dic Sally i sóc de Southend, Essex.

Em vaig formar com a professora d’art el 1997 i vaig ensenyar art a Bristol i Southend. Quan estudiava art, vaig fer un Erasmus a Barcelona. Després d’això, sempre vaig somiar amb tornar. Em vaig formar com a professora d’anglès a 2003 i vaig ser capaç de fer realitat el somni. M’agrada treballar amb nens perquè puc involucrar-los en projectes imaginatius. M’encanta ensenyar anglès perquè és un treball de comunicació i d’escoltar els altres. M’agrada ensenyar gramàtica i ajudar els estudiants a millorar el seu anglès a través de la pràctica en un ambient agradable.

M’encanta viatjar i he viscut i treballat a Hong Kong ia Espanya. Aquests llocs i els seus habitants són molt diferents. M’interessa treballar amb la gent i saber més sobre els seus costums i hàbits. La gent és fascinant i sempre podem aprendre de diferents cultures. També acabo de convertir-me en un terapeuta d’art qualificada.