Renata Whitewood, Teacher

Renata Whitewood, Teacher

Hola, em dic Renata. Sóc de Leicester, al centre d’Anglaterra i també he viscut a Bristol i Londres.

El meu primer treball com a professora d’anglès va ser al peu del Etna, a Catània, a Sicília. També vaig ensenyar a Anglaterra abans de viatjar a Àsia i després a Austràlia, on vaig ensenyar a Sydney. Després vaig treballar en la producció de mitjans de comunicació durant nou anys. Després de completar la meva llicenciatura en Comunicacions i dos Diplomes de Graduat, un a Ensenyament de Llenguatge i Alfabetització per a Adults i l’altre a TESOL (Ensenyament d’Anglès a Parlants d’Altres Idiomes), vaig tornar a l’ensenyament i vaig passar sis anys treballant amb migrants i refugiats. Volia tornar a Europa, cosa que vaig trobar molt a faltar, així que quan va sorgir l’oportunitat, em vaig mudar a Rússia durant un any i vaig ensenyar anglès a Moscou, ¡una experiència increïble! El meu objectiu era treballar a Espanya, així que vaig passar un any ensenyant a Saragossa abans de mudar-me a Tarragona. És un absolut plaer viure i treballar aquí.

Quan no estic treballant, m’encanta llegir, cuinar i caminar. També estic començant un jardí a la terrassa. Puc passar hores deambulant per la ciutat i gaudir inventant noves receptes inspirades en els productes frescos disponibles aquí. També estic aprenent espanyol i espero començar a aprendre català molt aviat.